MENIU

Drama secretă prin care a trecut Valentina Pelinel în ultimii an

Ani de zile, Valentina Pelinel a trecut prin situaţii critice. Vedeta îşi dorea cu ardoare să devină mama, însă niciodată nu reuşea să păstreze sarcina, deşi a încercat aproape toate tratamentele posibile, la medici renumiţi din România sau de la New York.

Persoane din preajma vedetei ştiu că, de-a lungul anilor, Valentina nu a  putut să păstreze sarcinile.persoane din preajma ei care ştiu că, de-a lungul anilor, Valentina nu a putut să păstreze sarcinile.

“Pelinel şi-a dorit enorm un copil şi cu fostul soţ, Cristi Boureanu, dar nu a reuşit să devină mama în cei şapte ani de căsnicie. A suferit enorm! A fost la mulţi medici ginecologi, din ţară şi din America, însă nimic nu a ajutat-o! O vreme chiar a avut stări de tristeţe, din care cu greu putea să iasă, iar acesta a fost unul dintre motivele care au îndepărtat-o de bărbatul ei. Culmea era că şi când avea norocul să rămână gravidă, tot nu reuşea să păstreze sarcina mai mult de două luni. În ultima vreme însă, Valentina a intrat pe mâna unor doctori specialişti, care i-au făcut mai multe analize şi i-au dat nişte tratamente de fertilizare, care în final au dat roade. Aşa se face că acum, după atâta chin, în sfârşit, ea va avea un copil şi se simte şi foarte bine. E o minune cu adevărat pentru Pelinel”, au dezvăluit prietenele manechinei pentru WOWbiz.ro.

Mai multe articole despre:
Borcea însărcinată Valentina Pelinel