MENIU

Drama pe care Mărioara Zăvoranu a trăit-o zeci de ani de zile

<p>Mărioara Zăvoranu și fiica sa, Oana</p>

Mama Oanei Zăvoranu a murit pe 17 aprilie, la Institutul Fundeni, unde era internată de trei luni, din cauza unor probleme grave de sănătate. Mărioara Zăvoranu era internată la secţia de urologie şi transplant renal. Femeia a intrat în comă joi şi era ţinută în viaţă doar de aparate.

În afară de Oana, Marioara Zăvoranu a mai avut două gemene, care au murit la cutremurul din 1977. Tot atunci au murit şi părinţii Marioarei Zăvoranu, care o adoptaseră după ce au găsit-o abandonată în vagonul unui tren.

Mărioara Zăvoranu era internată la Institutul Fundeni de la începutul anului din cauza unei boli renale. Din cauza unei infecţii, ea a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, în urma căreia i-a fost extirpat un rinichi. În timp, starea ei de sănătate s-a înrăutăţit, iar joi seară a intrat în comă [SCOATEM şi a murit].

Mărioara Zăvoranu îşi dorea să fie înmormântată în cimitirul ei, unde sunt îngropaţi şi tatăl natural al Oanei Zăvoranu, şi cel adoptiv. Însă nu se ştie dacă ultima dorinţă a Mărioarei Zăvoranu va fi îndeplinită.


Mare parte din averea Mărioarei Zăvoranu a fost lăsată moştenire de al doilea soţ al ei, Nicolae Zăvoranu, bărbatul care a înfiat-o pe Oana. Şi tatăl natural al actriţei, Nelu Bănicioiu, a avut o avere impresionantă pe vremea comuniştilor. Personaj controversat, tatăl natural al Oanei Zăvoranu a făcut închisoare pentru evaziune fiscală, după ce a păgubit statul comunist cu 1,5 milioane de lei, în jur de un milion de dolari.

Mai multe articole despre:
Oana Zăvoranu gemene dramă marioara Zavoranu