MENIU

DOLIU. Un actor din STAR WARS şi JAMES BOND a murit, în timpul unor repetiţii

<p>Kan Bonfils a murit, &icirc;n timpul unor repetiţii</p>
<p>Kan Bonfils a murit, &icirc;n timpul unor repetiţii</p>

Un actor britanic tanar, care a jucat intr-unul dintre filmele James Bond, "Skyfall", dar si in "Star Wars", Kan Bonfils, a murit pe neasteptate in timpul repetitiilor pentru o piesa de teatru.

Kan Bonfils, in varsta de 42 de ani, repeta pentru "Infernul" lui Dante, piesa care ar fi trebuit sa aiba premiera la Londra in aceasta saptamana, relateaza The Telegraph, citat de Ziare.com.

Colegii actorului, angajatii teatrului Craft, dar si paramedicii au facut tot posibilul pentru a-l ajuta, insa Kan nu a putut fi resuscitat. Imediat dupa ce s-a prabusit, regizorul Rocky Rodriguez Jr. a incercat sa-i acorde primul ajutor.

Cauza mortii nu a fost inca determinata. Tragedia va amana premiera, care ar fi trebuit sa aiba loc joi. Se spera, insa, ca piesa va putea fi vazuta sambata.

Kan Bonfils, cunoscut si drept Khan, l-a intruchipat pe maestrul Jedi Saesee Tiin, in "Star Wars: Episode 1 The Phantom Menace", film in care au jucat si Liam Neeson, si Ewan McGregor.

A putut fi vazut si in pelicule precum "Lara Croft Tomb Raider: The Cradle Of Life", "Batman Begins" si "Skyfall", cu celebrul Daniel Craig, dar si in mai multe piese de teatru jucate la Londra.

Mai multe articole despre:
actor doliu Star Wars Kan Bonfils