MENIU

Doliu pentru fanii unei celebre formaţii rock: "A murit în acest weekend"

Doliu

James Woolley, fost clăpar al trupei Nine Inch Nails, între anii 1991 - 1994 şi colaborator al formaţiei Two, înfiinţată de Rob Halford, a murit la vârsta de 50 de ani, potrivit anunţului fostei sale soţii, Kate Van Buren.

Ea a anunţat pe contul de Facebook moartea artistului printr-un text în care spune că a James Wooley şi-a iubit statutul de tată, fiind mereu aproape de cei trei copii ai săi, cărora le-a transmis din talentul şi o parte din cunoştinţele sale.

”James a murit în acest weekend. Am vrut ca prietenii noştri să ştie, pentru a se ruga pentru Brendan, Mary şi Anne, pentru familia Wooley”, a încheiat Kate Van Buren, citează Alternative Nation.

Până la acest moment, cauza morţii lui James Wooley nu a fost făcută publică.

James Joseph Woolley, născut în 1966, a făcut parte din formaţia de rock industrial Nine Inch Nails timp de trei ani, a participat la două turnee ale trupei şi apare pe albumul de studio ”Closure”, lansat în 1997. El a fost producător şi aranjor muzical, a lucrat ca inginer de sunet pentru serialul ”The Simpsons”, a compus pentru trupa sa Void şi a colaborat cu Two, grupul solistului Rob Halford (Judas Priest).