MENIU

Doliu în lumea televiziunii: o vedetă uriașă s-a sinucis

Kailia Posey, în vârstă de 16 ani, copila vedetă care a apărut în reality show-ul Toddlers and Tiaras, s-a sinucis.

Kailia Posey, care a devenit faimoasă în lume pentru că a fost protagonista uneia dintre cele mai emblematice meme din toate timpurile, a murit tragic la vârsta de 16 ani, după cum a scris TMZ și a confirmat ulterior familia ei.

„Nu am cuvinte. O fată frumoasă a dispărut. Vă rugăm să ne acordați intimitate în timp ce plângem pierderea Kailiei", a scris Marcy Posey, mama ei, pe rețelele de socializare.

În ciuda faptului că a fost cea care a transmis vestea cumplită, inițial mama nu a vrut să comenteze cauza morții fetei, deși unele mass-media au indicat că era vorba de sinucidere, lucru care a fost confirmat ulterior chiar de familie.

„Deși era o adolescentă cu un viitor strălucit, din păcate, într-un moment imprudent, a luat decizia neplăcută de a-și pune capăt vieții”, a declarat o sursă din familie pentru TMZ.

Deși detaliile despre moartea ei sunt neclare, rețelele de socializare confirmă că Posey a avut două evenimente importante în zilele care i-au precedat moartea. Şi-a sărbătorit vârsta de 16 ani pe 19 aprilie. Într-o postare pe Instagram a distribuit fotografii de la petrecerea care se pare că a avut loc în statul Washington. Familia ei și cei mai buni prieteni au fost prezenți. Mama ei a postat, sâmbăta aceea, şi fotografii din seara balului de absolvire al lui Posey.

În copilărie, Posey a participat în reality show-ul Toddlers and Tiaras, un serial TLC care urmărește familiile de copii concurând la concursuri de frumusețe. Reality show-ul a rulat timp de șapte sezoane, din 2009 până în 2013.

Tânăra a devenit o figură extrem de cunoscută în mediul online, după ce a fost surprinsă rânjind cu gura până la urechi în timpul unui episod din Toddlers and Tiaras. Imaginea cu ea a devenit un meme folosit la nivel mondial.