MENIU

Despărțirea care a șocat lumea showbiz-ului!

Actriţa Jennifer Lawrence s-a despărţit de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, după o relaţie de patru luni, la puţin timp după ce vedeta l-a prezentat pe cântăreţ părinţilor ei.

Actriţa Jennifer Lawrence, în vârstă de 24 de ani, s-a despărţit de Chris Martin, după o relaţie de patru luni, potrivit Mediafax.ro.

"Jen este cea care a rupt relaţia cu Chris", a declarat o sursă citată de People.com.

Despărţirea cuplului vine la puţin timp după ce actriţa l-a prezentat pe Chris Martin părinţilor ei, Lawrence aducându-şi mama la Los Angeles în urmă cu câteva săptămâni pentru a-l cunoaşte pe solistul trupei Coldplay.

Bunicii lui Lawrence au confirmat atunci relaţia dintre cele două vedete.

"Mama lui Jennifer a luat avionul până la Los Angeles pentru a-l întâlni pe Chris. Va trebui să mai punem un scaun la masa de Crăciun. Familia se măreşte, s-ar putea să fie nevoie să ne împărţim când e vorba de reuniuni de familie", a declarat Carolyn Koch, bunica actriţei Jennifer Lawrence.

Chris Martin, care s-a despărţit de Gwyneth Paltrow în martie, după zece ani de căsnicie, a confirmat în urmă cu câteva săptămâni relaţia cu Lawrence, după ce a fost văzut sărutând-o pe actriţă în timpul unui concert la Hollywood.

Pe de altă parte, potrivit bunicului lui Lawrence, Colin Koch, a declarat că: "Lui Jennifer nu îi place să fie în centrul atenţiei. Pare că îi place să dea interviuri, dar e doar o foarte bună actriţă".

Mai multe articole despre:
despărţire cuplu Chris Martin Jennifer Lawrence