MENIU

Descoperire neaşteptată la cinci ani de la moartea Mădălinei Manole

<p>Mădălina Manole </p>

La cinci ani de la moartea fulgeratoare a Mădălinei Manole, părinţii celebrei cântăreţe trăiesc o nouă dramă. Aceştia sunt măcinati de gândul că sufletul Madalinei Manole n-a ajuns în ceruri!

A platit cu propria viata si a lasat in urma durere si un mister care ii macina pe cei care au iubit-o cel mai mult. Cinci ani nu le-au fost suficienti parintilor Madalinei sa se impace cu gandul ca fiica lor a ales sa-si puna capat zilelor.

Biserica ortodoxa ii condamna vehement pe cei isi iau viata si se mai spune ca sufletele acestora nu ajung in Rai. Eugenia Manole se roaga in fiecare zi ca sufletul fiicei sale sa fie iertat. "Nu cred ca trebuie sa ma gandesc de ce a luat-o Dumnezeu. Daca o lua Dumnezeu la El, ca voia s-o ia la El, n-o lua in conditiile astea. Nu cred ca in conditiile astea o primeste Dumnezeu.
Stiu ce se zice despre cei care isi iau zilele. Pai,si atunci, ea… cine a primit-o? A vrut Dumnezeu? Nu a vrut Dumnezeu, a vrut cine a vrut. Cine a vrut a lucrat cu Diavolul, asta e mana de Diavol, nu de Dumnezeu. Nu poti sa-l bagi pe Dumnezeu aici" a declarat Eugenia Manole, in exclusivitate pentru Cancan.ro. 

Mai multe articole despre:
moarte părinţi Mădălina Manole