MENIU

De ce s-a dus Cătălin Botezatu la o clinică medicală din Turcia

De ce s-a dus Cătălin Botezatu la o clinică medicală din Turcia

Internarea lui Catalin Botezatu intr-o clinica din Turcia a fost analizata de toata presa mondena, multi jurnalisti spunand ca este posibil ca totul sa fie o miscare de imagine.

Jurnalista Monica Vlad, prietena foarte buna a designerului si cea care i-a scris biografia, a explicat pe Facebook de ce s-a dus Catalin Botezatu la clinica respectiva si de ce a acceptat ca pozele cu el in clinica sa apara pe Agentia de Presa Mondena, scrie ziare.com

"Constient ca are niste probleme de sanatate pe care le neglijeaza de ani buni, in speta niste dureri de cap infernale care nu mai trec cu calmante obisnuite, a ales o clinica din Turcia pentru ca detine aparatura performanta, dar si pentru discretie. Nu inseamna ca a subestimat medicii romani. In plus daca se interna aici, s-ar fi dus la spital cu alaiul. (...)

Ma dor multe afirmatii legate de el, pentru ca eu stiu adevarul, pentru ca sunt lucruri si momente in viata unui om care trebuie tinute sub tacere pentru ca asa e mai bine, asa e decent, oricat ai vrea sa dai un drept la replica e mai bine sa nu-l dai", a scris jurnalista.

Monica Vlad a explicat ca Botezatu a acceptat sa fie fotografiat in timp ce se pregatea pentru RMN, deoarece pe site-ul Agentiei de Presa Mondena exista o rubrica unde persoanele publice vorbesc despre experientele traite in astfel de clinici din Turcia.

Mai multe articole despre:
Cătălin Botezatu Turcia designer