MENIU

Cum o să arate nunta Gabrielei Cristea: "Vom avea mii de martori la casatoria noastra!"

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se vor căsători joi.

Cei doi își doresc să împărtășească acest moment important din viata lor cu telespectatorii, motiv pentru care întreaga ceremonie ce va fi transmisă în direct, într-o ediție specială la Kanal D.

"Intrucat ne-am dorit sa fim aproape de cei care ne urmaresc emisiunea si ne motiveaza in fiecare zi, am stabilit sa fim aproape de telespectatorii care ne iubesc si ceremonia sa fie transmisa in direct in cadrul emisiunii pe care o prezint la Kanal D. Vom avea mii de martori la casatoria noastra; va fi o cununie cu mii de invitati, atat cei prezenti fizic, cat si cei aflati in fata micilor ecrane”, a spus Gabriela Cristea la WOWbiz.ro.

"Nu ne-am dorit o petrecere scortoasa, ci una in care lumea sa se distreze, sa danseze si sa se simta bine. Petrecerea va avea loc la Aristocrat Events Hall. Primirea invitatilor o vom face pe ritmuri de flamenco, iar momentul artistic va fi continuat de Provincialii, Nikos Papadopoulos si un ansamblu de dansuri traditionale grecesti. Seara se va incheia cu un program de muzica populara, sustinut de Mihaela Gurau”, a adaugat prezentatoarea TV.

Mai multe articole despre:
nuntă Kanal D cununie Gabi Cristea Tavi Clonda