MENIU

Cum arată fiica Andreei Berecleanu. Pictorial superb alături de mama sa

Fotografii superbe! Cum arată fiica Andreei Berecleanu
<p>Fotografii superbe! Cum arată fiica Andreei Berecleanu</p>
<p>Fotografii superbe! Cum arată fiica Andreei Berecleanu</p>
<p>Fotografii superbe! Cum arată fiica Andreei Berecleanu</p>

Mamă și fiică sau cele mai bune prietene? Greu de spus… Andreea Berecleanu și fiica ei, Eva, au stat de vorbă cu noi despre relația lor caldă și apropiată și s-au lăsat fotografiate împreună, pentru coperta UNICA, după 13 ani de la prima apariție.

Draga Andreea, fetița ta, Eva, a împlinit de curând 14 ani. Cum te simți ca mama de adolescentă?

Mă simt când adolescentă la rândul meu, când mamă, când prietenă, când copleșită! Eva este un vulcan, personalitatea ei e copleșitoare și stârnește tot soiul de sentimente în jurul ei. E adorată de noi, e plăcută de colegi și prieteni, are mici secrete, așa cum e firesc, dar poate fi și taxată pentru felul ei direct și spontan de a-și exprima gândurile. Menirea mea este de a fi alături, de a înțelege această perioadă de căutări. E mai bine să se descopere acum, decât niciodată sau prea târziu! Vorbesc mult cu ea, încerc să nu-i invadez intimitatea, atât cât e, de multe ori dorm cu ea și înainte de a adormi stăm la povești sau îmi arată multe video-uri drăguțe pe Youtube. Apoi, are o pasiune pentru citate, maxime, ziceri despre viață! Cred că are stocate în telefon cu miile.

Dragă Eva, cum se vede viața prin ochii unei fete de 14 ani?

Ca un parc zoo! (zâmbește) Divers, colorat, cu animale mici și drăguțe, dar și feroce, păsări.. Acum viața e o aventură în care eu trebuie să-mi păstrez echilibrul. Am de învățat foarte mult și trebuie să fac față efortului. Vreau să mă și distrez, dar nu prea mai rămâne timp.

Mai multe articole despre:
fiică Andreea Berecleanu