MENIU

Cu ce se ocupă soțul Ilincăi Vandici și din ce face sute de mii de euro FOTO

Despre Ilinca Vandici se știe că prezintă emsiunea ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, însă partenerul ei este celebru în Tunari, locul de origine. Nu pentru că locuiește acolo, ci pentru că este dezvoltator imobiliar în zona respectivă, iar tatăl său este nimeni altul decât viceprimarul Alexandru Neacșu, un om influent și cu o stare financiară foarte bună.

Și-a ajutat fiul cu bani pentru că a văzut că-i moștenește flerul în afaceri și iată că nu s-a înșelat. Andrei construiește și vinde apartamente, încasează sute de mii de euro, conduce o limuzină de lux și are o casă imensă în Tunari. Și la dame are un palmares bogat, căci înainte să fie cumințit de Ilinca, acesta s-a iubit cu Andreea Tonciu și cu Anda Adam, însă pentru doar câteva luni.

Ciudat este că deși este extrem de tânăr, Neacșu a mai fost căsătorit,  iar căsnicia lui a durat doar 3 luni. Alexandra Bogaciu a divorțat din cauza infidelităților lui. Și nu doar femeile, mașinile și ceasurile îi plac, ci și sporturile, iar Andrei a practicat kickboxing și este luptător MMA.

 sursa

FOTO: Facebook Ilinca Vandici

Mai multe articole despre:
Ilinca Vandici Bravo ai stil Andrei Neacșu