MENIU

Cristina Bălan a făcut anunțul neașteptat: va fi din nou mamă!

După ce a fost criticată că nu a avortat, Cristina Bălan şi soţul ei îşi doresc să devină, din nou, părinţi. Gemenii ei, diagnosticaţi cu sindromul Down, vor împlini trei ani, iar ea se simte pregătită pentru o nouă sarcină.

„Nu am niciun regret, desi poate unii vor refuza sa creada ca o familie cu doi copilasi speciali ar putea fi fericita pe deplin si nu doar sa mimeze fericirea. Credeti-ma, suntem impliniti si mereu uimiti de minunatiile care sunt pruncii nostri. Chiar recent am avut revelatia faptului ca acesti doi copii ne-au dat un sens atat de puternic. Dintotdeauna am dorit, atat eu cat si sotul meu, sa facem ceva benefic pentru oameni, ceva care sa conteze, sa schimbam unele lucruri in bine, sa lasam ceva in urma noastra.

Iata ca Matei si Toma ne-au adus sensul pe care-l cautam. Si suntem atat de recunoscatori pentru acesti copii minunati! Amandoi ne dorim. Eu nu am avut experienta unei sarcini duse la termen si a unei nasteri frumoase. Nasterea prematura si apoi spitalizarea, timp de o luna, au fost extrem de dificile. M-am simtit vaduvita de o experienta completa, normala, frumoasa si as vrea s-o am, intr-o zi. Desigur, daca va fi sa fie”, a declarat Cristina Bălan pentru Ring.

Mai multe articole despre:
Vocea României cristina bălan