MENIU

Cristi Tănase divorțează. Fotbalistul a fost acuzat de violență

Divorț răsunător în lumea mondenă. Fostul fotbalist Cristi Tănase divorțează, după ce soția lui a cerut ordin de protecție. În urmă cu câteva luni, sportivul a fost filmat cu sânge la gură și incoerent în scara blocului. Atunci, Cristi Tănase spunea că și-a petrecut noaptea afară pentru că și-a uitat cheile acasă, iar soția lui nu ar fi auzit telefonul. 

Soția lui Cristi Tănase, ordin de protecție împotriva sportivului

Cristi Tănase a depus actele de divorț imediat cum a auzit că Adina Maria, soția lui, a cerut ordin de protecție, iar instanța i-a aprobat cererea. Potrivit presei, Adina Maria îl acuză pe fostul fotbalist că a bătut-o, iar judecătorii au decis ca sportivul să nu se mai apropie de femeie și de fiica lor timp de un an.

Vestea i-a șocat pe apropiați, mai ales că, spun aceștia, nimic nu ar fi dat de bănuit că cei doi nu se mai înțeleg. Cristi Tănase și Adina Maria s-au căsătorit în luna octombrie a anului trecut, iar în urmă cu două luni, tânăra a născut.

Cristi Tănase a fost prins drogat la volan

Problemele s-au ținut lanț de Cristi Tănase în ultima perioadă. La sfârșitul anului 2023, sportivul a fost prins drogat la volan, iar polițiștii i-au deschis dosar penal. La câteva săptămâni distanță de acest incident, Cristi Tănase a fost surprins în timp ce dormea în fața ușii.

Sportivul avea sânge la gură pentru că, spune el, îi căzuse un dinte. 

În caz de urgență, victimele violenței domestice pot apela Telverde 0 800 500 333.