MENIU

Criss din LaLa Band a împlinit 18 ani. VEZI ce a pățit la petrecere!

Criss Ciobănașu își sărbătorește majoratul într-un mod inedit. Pentru că și-a dorit să-i aibă pe toți cei dragi aproape, s-a hotărât să organizeze 3 petreceri memorabile. Nu-ți imaginezi ce surpriză a avut.

La petrecerea care a avut loc weekend-ul trecut, Criss a sărbătorit alături de iubitul ei, Vlad, de colegii din LaLa Band, de familia ei din București și de prietenii apropiați. “Am avut un party aniversar de neuitat! Deși mai am o zi până împlinesc oficial 18 ani, am ales să fac prima petrecere în weekendul care a trecut, pentru a mă putea distra alături de cei dragi pâă în zori. Am organizat o petrecere în localul în care mi-am sărbătorit și Sweet Sixteen. Mi-am chemat toți prietenii și am dansat toată noaptea. Am vrut ca la împlinirea majoratului să ne putem distra ca la carte, și așa a fost”, povestește Criss.

BUBU a fost surpriza serii
Surpriza serii a fost aparitia lui Bubu, care a venit tocmai din SUA pentru a fi alaturi de Criss la majorat. “M-am bucurat mult ca Bubu a reusit să se întoarcă din America pentru a fi alături de mine la majorat. În ceea ce privește tortul aniversar, acesta a fost spectaculos, exact așa cum mi l-am dorit și bineînțeles, absolut delicios. Ba mai mult, au reușit să mă surprindă cu un mesaj special, pe care l-au scris pe tort,” spune Criss.

S-a mutat cu iubitul ei, deși are doar 18 ani
Pe lăngă vârsta pe care o aniversează, numarul 18 are o semnificație specială pentru Criss. Pe data de 18 a avut prima întâlnire cu iubitul ei, Vlad: “Am primit o grămadă de cadouri care simbolizează vârsta de 18 ani și cadouri de casă nouă pentru mutarea în mansardă alături de Vlad. Am primit și foarte multe flori frumoase, iar acum mansarda noastră e plină de flori.”

Mai multe fotografii despre majoratul artistei Criss Ciobanasu, pe blogul http://oneband.ro.

Mai multe articole despre:
Lala Band criss Ciobanasu