MENIU

COLECTIV. Cheloo, atac dur la adresa Ozanei Barabancea, după comentariul inuman la adresa victimelor

COLECTIV. Cheloo, atac dur la adresa Ozanei Barabancea, după comentariul inuman la adresa victimelor

Reactia Ozanei Barabancea, care a sugerat ca tinerii care au murit in clubul Colectiv si-au meritat soarta, a ramas netaxata de catre Antena 1, ceea ce l-a scos din sarite pe Cheloo.

Rapperul de la Parazitii s-a aratat deranjat ca Ozana Barabancea este inca jurat la emisiunea "Te cunosc de undeva", in conditiile in care el a fost dat afara de la "X Factor", in 2013, dupa ce l-a jignit pe concurentul homosexual Paolo Lagana.

Contactat de "ziarulring.ro", Cheloo a reacţionat dur: „Nu știu cine e Ozana Barabancea sau cum o cheamă... Personal, n-am auzit de ea. Dar voi fi foarte diplomat... Sunați-o pe Oxana asta, că n-am reținut cum o cheamă, și întrebați-o (...) dacă n-a vomitat niciodată în taxi și tot ce a zis ea despre cei de la clubul Colectiv. Cuvintele sunt în plus în toată situația asta, dar totuși n-ar fi îndeajuns, iar ce am eu în cap e sărit de lege, așa că nu mă pot exprima decât pe jumătate, sau pe sfert, sau 10 la sută. E simplu... cel mai frumos ar fi să i se pună întrebările public acestei Barabancea... (...) N-am reținut tot ce a spus, că subiectul e infect. Nu m-am concentrat foarte tare pentru că, în mod normal, i-aș tăia capul pentru așa ceva, dar cred că părinții celor care au ars acolo îi vor intenta un proces de imagine, cel puțin. Punctul meu de vedere e sinistru în ceea ce o privește pe Ozana Barabancea, iar ce i-aș face depășește cu mult limita legii și a omeniei. Eu am fost debarcat de la «X Factor» că am ironizat un homosexual, dar după ce ai făcut sataniști niște copii care au ars de vii într-un club, mai meriți să rămâi la TV?”.

Mai multe articole despre:
colectiv Cheloo ozana barabancea incendiu colectiv