MENIU

Cine este și ce afaceri are Ana Morodan. "Contesa digitală", reținută de poliție după ce a fost prinsă drogată la volan

Ana Morodan este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România. Contesa digitală, așa cum este cunoscută, are peste 470 de mii de urmăritori pe Instagram. 

Ana a devenit cunoscută publicului larg după ce a apărut în două emisiuni cunoscute: „Nuntă cu scântei” și Masked Singer. 

Anul trecut, influencerița a semnat un contract cu Antena Stars, pentru propria ei emisiune, „REAlă by Ana Morodan”.

Cine este Ana Morodan

Ana Morodan a fost primul blogger de stil personal din România. 

Însă, înainte de a deveni blogger, influencer, persoană de televiziune și antreprenor, Contesa Digitală a fost avocat specializat în divorțuri.

Influencerița s-a născut pe 19 ianuarie 1985, la Arad. A absolvit Facultatea de Drept și a lucrat ca avocat timp de un an. A decis să își schimbe viața și s-a mutat la București. Avea doar 24 de ani când a plecat din orașul natal pentru a-și contrui o viață și o carieră în Capitală.

După ce și-a făcut un blog, Ana a angajat o firmă de consultanță pentru a o ajuta să-și creeze un brand personal, scrie unica.ro.

Cum a devenit „Contesa digitală”

Morodan a observat că în România zona de stil personal nu era deloc exploatată în mediul online. După ce a studiat tendințele din străinătate, ea și-a propus să se facă cunoscută în acest domeniu. Așa a luat naștere „Contesa digitală”. Numele vine de la aparițiile extravagante, fiind o adeptă a ținutelor spectaculoase, dar și a bijuteriilor scumpe.

În timp, Ana Morodan și-a deschis și un magazin online cu haine mai aparte și și-a deschis și un cont pe Youtube.

Câți bani câștigă Ana Morodan

Ana Morodan iubește luxul și opulența și are mai multe afaceri pentru a se asigura că poate duce traiul pe care și-l dorește. În urmă cu ceva timp, influencerița a dezvăluit care este suma pe care o câștigă lunar.

„În medie, în jur de 17.000 de euro pe lună, din endorsing de mărci în online, completez această sumă cu veniturile din extensiile de marcă personală. Voi face în continuare influencing, dar voi face așa cum consider eu că trebuie făcut: qua­lity content, în spiritul meu de marcă și pe bugete care să mă lase să creez un anume tip de content, deci și rezultate consistente pentru clienții mei”, spunea Ana Morodan.

„Dacă mă raportez la ultimele luni, câștigurile din influencing au scăzut la 40% din veniturile mele pentru că au crescut mult extensiile de marcă: brandul de fashion, apariții TV, evenimentele, conferințele unde am fost speaker, consultanță. Dacă îmi ies planurile așa cum vreau eu, zona de influencing în următorii doi ani va reprezenta doar maximum 15% din veniturile mele. Endorsingul va continua să existe în viața mea”, mai spunea Contesa Digitală.

Ana Morodan, prinsă la volan sub influența acoolului și a substanțelor interzise 

Viața Anei Morodan pare să fi fost dată peste cap zilele acestea. Influencerița a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. Astfel, polițiștii au reținut-o pentru 24 de ore.

 

Mai multe articole despre:
ana morodan