MENIU

Chef Florin Dumitrescu RECUNOAȘTE: “Când sunt în bucătărie beau...”

Într-un interviu EXCLUSIV realitatea.net, juratul de la “Hell’s Kitchen” ne-a făcut câteva dezvăluiri uimitoare din culisele show-ului difuzat la Antena 1. Mai mult, chef Florin a povestit în detaliu ce înseamnă “Rush Hour” în bucătărie.

“Adrenalina din bucătărie mă ajută să trec peste bariere, peste momentele grele. Adrenalina, tensiunea maximă este atunci când se aglomerează restaurantul și trebuie să gătești 70-80 de feluri de mâncare într-o oră. Acela e «rush hour» în bucătărie. Atunci ai senzația că te îneci, că nu poți să ieși la suprafață. Treptat, după ce vezi că ai rezolvat câte o masă, începi și te liniștești. Apoi, la final te retragi într-un colț, îți iei un pahat și bei apă. De fapt un bol. Nu prea avem pahare prin bucătărie, așa că obișnuiesc să beau apă din bol.” Chef Florin Dumitrescu.

“Nu sunt om de televiziune, sunt bucătar”

Juratul nu-și asumă titulatura de om de televiziune și este de părere că munca din bucătărie l-a făcut celebru. „Nu sunt un om de televiziune, sunt în continuare un bucătar. În emisiune nu suntem critici, suntem judecători, decidem cine e bun și cine nu. Faptul că am fost foarte atent și am muncit mult în bucărărie m-a adus în televiziune. Televiziunea a ajutat meseria de bucătar prin formatele pe care le-a adus în România. Mai nou a devenit cool să ști să gătești. Domnișoarele nu spuneau că gătesc, toate spuneau că mănâncă la restaurant. Acum toate gătesc”, ne-a mai spus Florin Dumitrescu.

Mai multe articole despre:
Florin Dumitrescu