MENIU

Cel mai nou cuplu în showbiz! Nimeni nu şi-ar fi imaginat

Stelian Ogică a fost pur şi simplu cucerit de Lidia Fecioru la “Cireaşa de pe tort”.

Invitaţi în emisiunea de la Prima TV, cei doi au devenit foarte apropiaţi. În seara în care Lidia a fost gazdă, Stelian a făcut primul pas, i-a adus flori şi a profitat de ocazie să o strângă în braţe şi să o sărute pe obraz. La cină, Ogică a continuat să-i facă avansuri şi i-a mărturisit că ar dori să o cunoască mai bine. Ba mai mult, a tatonat terenul şi a întrebat-o cum ar trebui să fie bărbatul perfect pentru ea, ca să vadă dacă corespunde cerinţelor bioenergoterapeutului.

Iniţial, Lidia a mărturisit că nu o interesează Ogică, pentru că este atrasă de bărbaţi mai tineri, însă, cina care a avut loc acasă la Stelian a făcut-o să revină asupra deciziei.

“Pentru mine Stelian Ogică este o poveste de om. Am descoperit în el un bărbat deosebit. În spatele lui Ogică se ascunde un bărbat foarte sensibil, un bărbat din care o femeie aşezată poate face orice vrea ea.... Mă mărit cu el”, a spus Lidia.

După ce au stat la masă, Stelian le-a făcut invitaţilor o surpriză şi a chemat un taraf să le cânte. Ogică nu s-a dezlipit de lângă Lidia toată seara. La un moment dat, piesa “Sunt vagabondul vieţii mele” i-a dat curaj şi a invitat-o la dans. A strâns-o tare în braţe şi cu greu a rezistat tentaţiei de a o săruta. Pe tot parcursul dansului cei doi s-au privit în ochi ca nişte îndrăgostiţi

Mai multe articole despre:
cuplu Stelian Ogică Lidia Fecioru