MENIU

Cel mai controversat cuplu din România vinde tot şi pleacă în jurul lumii

Cel mai controversat cuplu din România vinde tot şi pleaca înconjurul lumii

Unul dintre cele mai atipice cupluri din Romania, Israela si Liviu Vodovoz se pregatesc sa renunte la Romania si sa traiasca visul american! Si-au transformat dramele in scenarii de film, iar acum sunt pe punctul de a le ecraniza chiar la Hollywood.

Celebrul cuplu si-a scos la vanzare pensiunea din Viseul de Sus in care a investit un million de euro, a renuntat la toate afacerile imobiliare in care era actionara si, inainte de toate, a tras obloanele si peste o alta pensiune din Calarasi.

"Afacerile sunt adormite, intr-adevar, insa nici nu ne-am propus sa tinem 25 de ani de pensiunea asta in care am investit un million de euro. ... Plecam in America! Fiecare inceput are un sfarsit programat… Liviu a scris un scenariu de film inspirat din viata lui reala, experienta avuta intr-un orfelinat, iar eu o sa scriu o carte, tot autobiografica, cu putina fictiune. Chiar daca sunt proiecte de suflet, speram sa devina si profitabile. Planul de baza este insa sa facem inconjurul lumii cu o caravana. Ba chiar mi-as dori ca aceasta experienta sa se transforme intr-un reality show”, spera milionara. ”, a declarat Israela pentru Cancan.ro.

Mai multe articole despre:
afaceri Hollywood cuplu Israela Liviu Vodovoz