MENIU

Ce familie frumoasă are CRISTINA SPĂTAR! Primele fotografii cu fetiţa sa

<p><strong>CRISTINA SPĂTAR,</strong> &icirc;mpreună cu familia sa. foto: Story</p>
<p><strong>CRISTINA SPĂTAR,</strong> &icirc;mpreună cu familia sa. foto: Story</p>

CRISTINA SPĂTAR radiază de fericire şi se declară o femeie împlinită. Are familia la care visa şi o casă pe care şi-a amenajat-o după gustul său.

Cântăreaţa nu îşi mai încape în piele de fericire de când este mămica a doi copii superbi, Albert  (4 ani şi trei luni) şi Aida (un an şi nouă luni). CRISTINA SPĂTAR a realizat o şedinţă foto alături de familia ei. Ea s-a lăsat fotografiată pentru prima dată în casa pe care şi-a amenajat-o aşa cum a visat.

"Este casa la care am visat întotdeauna. Acolo mă simt cel mai bine. Am mobilat-o exact aşa cum mi-am dorit, în stil baroc. Avem toate facilităţile, iar eu mă bucur cel mai mult de sala de sport pe care am amenajat-o la mansardă.

Am făcut multe sacrificii. Poate cel mai mare a fost să vând casa părintească pentru a-mi rămâne bani să investesc într-un album. Muzica este visul meu şi al mamei mele, e ca un drog. Nicio clipă nu am vrut să renunţ la această pasiune şi nici nu o voi face pănâ în clipa în care Aida îmi va lua locul", a declarat artista pentru revista Story, scrie click.ro.