MENIU

Cătălin Botezatu a plecat din spital şi a ajuns în România

Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu s-a internat la o clinică din Turcia şi trebuia să stea încă două zile pentru ca specialiştii să-l mai consulte, însă designerul s-a hotărât să revină în România mai devreme.

"A semnat că vrea să se externeze şi la ora 06.00 dimineaţa se afla în avion. Câteva ore mai târziu a fost luat de un şofer de la aeroport. Acum este acasă şi se odihneşte. Va trebui să ia agenda, care este plină de evenimente, şi să mai taie ce nu este urgent. Are mare nevoie să stea liniştit", a spus Monica Vlad, prietena apropiată a designerului pentru Click.ro.

Marţi seara, Cătălin Botezatu a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care lăsa de înţeles faptul că trece prin momente dificile, "dând o palmă" astfel peste obraz prietenilor, care l-au lăsat singur în aceste clipe. Se pare că designerul are probleme de sănătate, fiind nevoit să se interneze de urgenţă într-o clinică exclusivistă din Turcia, scrie libertatea.ro.

Sănătatea designerului pare din ce în ce mai şubredă, după ce în ultimii ani Bote a avut câteva internări, din cauza problemelor cu inima. Însă de fiecare dată, creatorul de modă s-a ferit să facă declaraţii pe seama afecţiunii sale, dând răspunsuri evazive legate de desele sale internări.

"Privitor la zvonurile ca am avut un preinfarct, nu pot să spun decât că a fost vorba de ceva de genul", declara Botezatu acum ceva vreme.

Mai multe articole despre:
Cătălin Botezatu Turcia externare clinică designer