MENIU

Carmen Brumă revine pe micile ecrane! Ce emisiune va prezenta şi unde?

Carmen Brumă va modera, din această toamnă, “Happy Life by Carmen Brumă”, o emisiune despre secretele unei vieţi sănătoase, siluetă, condiţiile unei diete echilibrate şi despre cele mai bune metode de prevenţie, informează postul de televiziune Happy Channel.

“Sper că informaţiile pe care le voi aduce în rubricile mele să fie pe măsura aşteptărilor publicului Happy Channel, un public preponderant feminin şi educat care apreciază cu siguranţă importanţa unui stil de viaţă sănătos în vremurile pe care le trăim”, a declarat Carmen Brumă, conform News.ro.

Emisiunea va cuprinde mai multe rubrici - “Happy Doc” , “Happy Fit”, “Slabeşte-mă, Brumă!”, iar telespectatorii vor afla informaţii utile care să-i ajute să prevină problemele de sănătate, să fie în formă şi să se simtă bine in propria piele.

”Un om sănătos nu are cum să nu fie fericit!”, a mai spus ea.

“Happy Life by Carmen Brumă”  face parte din magazinul cultural informativ difuzat de Happy Channel, “Happy Day”.  Începând din această toamnă, show-ul va avea o durată de o oră.

Carmen Brumă a debutat în televiziune în 1999, în emisiunea Tele Euro Bingo Show, difuzată pe Antena 1. Din 2002, a realizat şi a prezentat diferite emisiuni şi ştirile din sport la Realitatea TV. În 2008, Carmen Brumă a lansat prima carte, “Slim - Cum am slabit 30 de kilograme si nu le-am mai pus inapoi”.