MENIU

Cântărețul de muzică populară Vasilică Ceterașu, acuzat de agresiune sexuală. Soția lui a recunoscut că acesta se întâlnea cu femei cunoscute online

Un celebru cântăreț este în centrul unui scandal sexual! Vasilică Ceterașu este acuzat că a agresat sexual și fizic o tânără. Aceasta s-a dus direct la poliție! De cealaltă parte, cântărețul a negat totul și a spus că nici măcar nu a fost chemat la audieri.

Femeia care a depus plângere a declarat în fața polițiștilor că s-ar fi întâlnit cu Vasilică Ceterașu la un club din Baia Mare, unde era organizată o petrecere după premiera unui film românesc. Artistul s-ar fi oferit apoi să o conducă acasă, iar în autoturism ar fi încercat să profite de ea. Când femeia s-a opus atingerilor lui, cântărețul ar fi lovit-o.

Femeia a ajuns la Poliția Municipiului Baia Mare, dar și la Spitalul Județean pentru a primi îngrijiri medicale. Contactat de presă, Vasilică Ceterașu a negat acuzațiile și a spus că nu știa de plângere.

În trecut, soția sa a recunoscut public că artistul se întâlnește cu femei pe care le cunoaște pe o aplicație de întâlniri.

"Stă pe Facebook non-stop, TikTok, Tinder. Când pleacă de acasă o activează, când vine șterge aplicația", a spus sotia sa.

Mai multe articole despre:
vasilica ceterasu