MENIU

Când am intrat în sală, imi tremura buchetul în mână! O prezentatoare de ştiri s-a căsătorit

Magda Vasiliu şi Cosmin Stoian şi-au spus „da”, weekendul trecut, la Oficiul Stării Civile, în prezenţa colegilor din redacţia Focus. Noul cuplu a fost surprins de numărul foarte mare de oameni care au dorit să fie martori la fericitul eveniment.  

În momentul în care am intrat în sală şi a început ceremonia, îmi tremura buchetul în mână”, a spus, cu bucurie, proaspăta doamnă Stoian. Pentru ca emoţiile să fie şi mai mari, reporterii Prima TV au lăsat pregătirea jurnalului de la ora 18:00 şi au venit cu braţele încărcate de flori pentru colega lor. Surpriza a bucurat-o foarte mult pe Magda, îngrijorată, în glumă, de soarta ediţiei de seară a ştirilor: “Nu cred că mai e cineva la serviciu, la ora asta. Dacă nu grăbim ceremonia, eu voi fi unicul subiect la Focus!”

Cei doi proaspăt căsătoriţi s-au cunoscut toamna trecută şi au ales să-şi unească destinele chiar de Crăciun, când vedeta Prima TV a primit inelul de logodnă de la Cosmin Stoian.

Cel mai important martor al evenimentului de sâmbătă, de la Oficiul Stării Civile, a fost Vlăduţ, băieţelul în vârstă de patru ani al Magdei.

Mai multe articole despre:
nuntă căsătorie magda vasiliu