MENIU

Cabral, mărturii emoţionante pe blog: "Îmi curg lacrimile pe obraji. Penibil?"

Cabral, în doliu. Mesaj emoţionant postat pe Facebook
Fotografii realizate de artistul Alex Chelba, mort în clubul Colectiv, expuse la Primăria Sibiu

Cabral Ibacka a postat pe blocul personal un articol extrem de emoţionant, dedicat lui Alex Chelba, unul dintre tinerii care a murit în tragedia din Clubul Colectiv.

Articolul scris de vedeta ProTV este mai degrabă un mesaj pentru prietenul pe care Cabral l-a pierdut după incendiul din 30 octombrie 2015.

"Salut, Alex! Aici e OK. Suntem la fel de proști cum ne-ai lăsat. Politicienii fură, traficul e de rahat, tata e în Japonia și mașina mea tot scoate fum la pornire și nu știu cum să-i dăm de cap. Mi-am luat niște lumini simpatice la studio, am tras niște portrete pe care ți-ar fi plăcut să le demontezi. Am poza cu noi doi pe birou, atunci când te gâdilam să râzi la poză, mi-a înrămat-o Zop și o țin acolo, îți vorbesc în continuare în fiecare dimineață, știi asta deja. Mi-e dor de tine", mărturiseşte Cabral în primele rânduri.

"(...) Știi, de când ai plecat mă țin să nu beau. De fiecare dată când o iau pe ulei plâng. Îmi pare rău c-ai plecat, îmi pare rău c-ai plecat așa, îmi pare rău că nu am putut face mai mult. Că n-am putut face mai mult nici înainte și nici după. Vorbim de tine destul de des. (...)Scriu acum niște plictiseli groaznice și-mi curg lacrimile pe obraji. Penibil? Mi-e dor, bă. Mi se părea aiurea când îi vedeam pe oameni turnând pe pământ din paharul lor, spunând 'pentru cei morți'. Am ajuns să fac asta și să mă gândesc la tine și la mamaia Maria, la Edi Balauru, la Diculeasa, la Bari… ați plecat toți și ne-ați lăsat aici cu părerile de rău… (...) Oamenii spun că viața merge mai departe și că cei plecați sunt uitați… o idioțenie. Mi-e dor de tine. Ne e dor de tine", încheie vedeta.

Alex Chelba, fotograf, se afla în clubul Colectiv în momentul izbucnirii incendiului din 30 octomabrie 2015. El fost grav rănit şi s-a stins pe patul de spital după şapte zile de la internare.

În total, 64 de persoane au murit în tragedia din Colectiv.