MENIU

Bunica TikTok, supărată foc pe Gina Pistol: Vrei să rămâi acasă, să te îngroape treburile casnice? - VIDEO

Emilia, bunica TikTok, s-a supărată foc pe Gina Pistol, soția lui Smiley, după ce vedeta a anunțat că a decis să renunțe la televiziune, pentru a se dedica în totalitate fiicei sale. "Vrei să rămâi acasă, să te îngroape treburile casnice?", i-a transmis bunicuța influencer.

Bunica Emilia a devenit foarte populară datorită prezenței sale pe TikTok, unde își exprimă punctul de vedere cu privire la diversele subiecte. Așa a făcut și în cazul vedetei Gina Pistol, după ce a aflat că aceasta a decis să renunțe la proiectele TV pe care le avea pentru a de dedica creșterii fiicei sale, Josephine.

 

"Am citit pe Facebook că Gina Pistol și-a luat rămas bun de la fanii ei și că dorește să nu mai lucreze în televiziune. (...) În locul tău va veni altcineva și va spune că este foarte bună și va spune că e mai frumoasă ca tine, și tu vrei să rămâi acasă.” Ai soacră, ai mamă, ai bani să plătești o femeie de încredere să aibă grijă de copilul tău. Copilul va crește odată cu cariera ta.», a spus bunica Emilia pe TikTok.

Bunica Emilia i-a explicat Ginei Pistol ce greu este să fii casnică

„Tu, frumoasa frumoaselor, vrei să stai acasă? (...) Vrei să rămâi acasă, să te îngroape treburile casnice? Tu cu o carieră de atâția ani! Cu ce drag mă uitam la tine la emisiune, o fată cu foarte mult bun simț, nu renunța, Gina".

 

Bunica TikTok a comentat și zvonurile că însuși Smiley i-ar fi cerut să rămână acasă. "Eu nu cred că băiatul ăsta este chiar atât de îngust la minte, eu n-am de unde să cred așa ceva.

Eu îi iubesc pe amândoi, îi apreciez. (... )Gina, mai vine o băbuță să te roage să nu renunți. Să-ți dea Dumnezeu gândul cel bun. Fetelor, acum mă adresez tuturor, să fiți independente financiar, de mititele să fiți crescute așa, cu ideea asta,” a mai spus bunica Emilia.

 

Mai multe articole despre:
bunica TikTok gina pistol smiley copil