MENIU

Bucurie la Hollywood! Actorii Kirsten Dunst și Jesse Plemons s-au logodit

Actorii Kirsten Dunst și Jesse Plemons s-au logodit weekendul trecut, scrie UPI.com, citat de Agepres. 

Page Six relatează că actrița de 34 de ani și actorul de 28 de ani s-au căsătorit weekendul trecut. Mama actriței a confirmat știrea pe contul său de Facebook, conform E!News.

Dunst și Plemons formează un cuplu de la jumătatea anului 2016 după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei "Fargo". Cei doi au interpretat rolurile unui cuplu de tineri căsătoriți, Peggy și Ed Blumquist, în cel de-al doilea sezon al producției rețelei FX, care s-a încheiat în decembrie 2015.

"A fost un cadou", a declarat Plemons reporterilor la PaleyFest 2015 despre oportunitatea de a juca alături de Kirsten Dunst.

"Mi-a plăcut munca depusă de Kirsten și am fost foarte entuziasmat când am întâlnit-o, ea este o persoană extraordinară", a mai spus Plemons despre actrița care a fost văzută la 2 ianuarie, la Festivalul Internațional de Film de la Palm Springs, purtând un inel. Ea a fost logodită anterior cu Garrett Hedlund, însă s-a despărțit de acesta în aprilie 2016.

Dunst va juca în drama ''Woodshock'' alături de Pilou Asbaek și va face de asemenea parte din distribuția producției ''The Beguiled''. În schimb, Plemons va juca alături de Christian Bale în ''Hostiles'' și alături de Rooney Mara în ''The Discovery''.

Mai multe articole despre:
actori logodnă Kirsten Dunst jesse plemons