MENIU

BOMBA de la VOCEA ROMÂNIEI. Smiley şi-a ajutat iubita să vină la Vocea României

<p><em><strong>VOCEA ROMANIEI. Smiley</strong></em></p>
VOCEA ROMANIEI. Noua echipă de dansatori de la VOCEA ROMANIEI.

VOCEA ROMANIEI. Cine si-ar fi imaginat una ca asta? De mai bine de un an, Smiley, unul dintre cei mai profitabili si indragiti artisti de la noi se iubeste in mare secret, mare, si departe de ochii lumii cu o dansatoare. Iar acum artistul şi-a ajutat iubita să ajungă la emisiunea VOCEA ROMANIEI, scrie Wowbiz.ro.

VOCEA ROMANIEI. Informatia a bubuit in urma cu cateva saptamani si, ulterior, constrans de presa si din respect fata de fanii sai, artistul a recunoscut ca are o relatie de iubire cu dansatoarea Raluca Netca si isi incearca din nou norocul in amor. Informatia a fost cu atat mai apreciata cu cat Raluca Netca e prima femeie care a reusit sa ii starneasca interesul artistului pe termen lung, aceasta fiind prima relatia serioasa a lui Smiley dupa despartirea sa de celebra Laura Cosoi.

Raluca Netca este o dansatoare foarte apreciata in lumea artistica, iar in ultimii ani a facut parte din cele mai bune trupe de balet si a avut colaborari cu Inna, Antonia si Corina. Persoane din anturajul celor doi, sustin, insa, ca de cand Smiley a dat cartile pe fata si a recunoscut relatia cu ea, Raluca a inceput sa aiba aspiratii inalte pe plan profesional si sa-si doreasca mai mult. Lucru pe care cantaretul l-a vazut cu ochi buni, promitandu-i blondei sa o sprijine si sa o ajute pe cat poate. Iar norocul si sansa Ralucai nu au intarziat sa apara.

“Raluca nu pierde timpul deloc. De cand s-a aflat de relatia lor ea nu mai accepta concerte si sa plece in alte localitati si merge doar la filmari de videoclipuri. I s-a schimbat si statutul profesional, a fost cooptata in baletul de dansatori de la “Vocea Romaniei” si munceste la PRO TV alaturi de Smiley. A avut noroc si, probabil, a fost sprijinita. In aceasta vara trupa de dansatori condusa de Edi Stancu, care se ocupa de coregrafiile de la "Vocea Romaniei", a plecat la un post concurent si noii producatori au format o alta. Coregraf sef a fost numit Emil Rengle, fost dansator si colaborator la “Dansez pentru tine”, Vocea Romaniei” si Romanii au talent”, iar acesta si-a alacatuit noua echipa si a luat-o in trupa sa si pe iubita lui Smiley, pe Raluca”, a declarat o persoana din anturajul acesteia, pentru wowbiz.ro.

 

 

 

VOCEA ROMÂNIEI. Schimbările de ultimă oră de la VOCEA ROMÂNIEI. Când începe showul?

 

VOCEA ROMÂNIEI. Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila, proaspat intrat in randul antrenorilor, isi disputa de acum vocile cu care spera sa castige marele titlu. Au inceput auditiile pe nevazute la VOCEA ROMÂNIEI, iar concurentii au dat tot ce au avut mai bun, sperand ca vor intoarce toate cele patru scaune si vor merge mai departe in competitie. Fiecare antrenor si-a propus sa ia in echipa lui doar acele voci cu adevarat speciale, care transmit si emotie, nu doar suna bine.