MENIU

BIANCA DRAGUSANU s-a SĂTURAT de CRITICI. Ce le transmite fanilor BIANCA DRAGUSANU: mesaj jignitor

<p><a href="http://www.realitatea.net/cauta?c=bianca%20dragusanu&amp;o=r&amp;p=" target="_blank"><strong>Bianca Drăgușanu</strong></a></p>
Ce le transmite fanilor <a href="http://www.realitatea.net/tag/bianca-dragusanu_323557" target="_blank">BIANCA DRAGUSANU</a>

BIANCA DRAGUSANU s-a săturat să fie criticată, aşa că a decis să le ofere o replică tuturor celor care o judecă. BIANCA DRAGUSANU a postat un mesaj jignitor la adresa celor care o critică în urma scandalului izbucnit între ea şi Victor Slav. BIANCA DRAGUSANU a avut o escapadă la Paris împreună cu fostul său iubit, fotbalistul Adrian Cristea, fapt care a dus la decizia lui Victor Slav de a divorţa.

BIANCA DRAGUSANU. Viitoarea fostă soţie a lui Victor Slav, BIANCA DRĂGUŞANU, s-a săturat de jignirile care îi sunt aduse de fanii săi de pe Facebook, în urma aventurii sale cu fostul său iubit, aşa că a decis să le dea replica. 

BIANCA DRĂGUŞANU a postat pe Facebook o fotografie cu un mesaj: "Vorbind despre mine, te descrii pe tine", a ţinut ea să îşi atingă fanii. Reacţia fanilor nu a întârziat să apară, aceştia comentând la adresa înţelesului ascuns al mesajului. 

Una dintre fanele BIANCĂI DRĂGUŞANU spune: "De la ce om de valaoare ai copiat acest text? Daca judecai inainte sa faci o prostie, atunci numai ar fi nevoie sa te tot scuzi cu diverse mesaje pe care le postezi pe net. Acuma este prea tarziu. In locul tau eu as diparea din showbiz, asa rusine mi-ar fi".

BIANCA DRAGUSANU. Ce spune Prinţul

BIANCA DRAGUSANU. In triunghiul amoros BIANCA DRAGUSANU-Slav-Cristea, toata lumea asteapta si o declaratie a Printului. Insa, ea intarzie sa apara, iar fotbalistul nici nu are de gand sa dea vreo explicatie publica, mai mult, le-a spus prietenilor ca isi va pune lacat la gura ca sa o protejeze pe iubirea vietii sale, BIANCA DRAGUSANU.

BIANCA DRAGUSANU. Adrian Cristea este singurul din telenovela “Bianca Dragusanu” care nu a scos nici macar un cuvintel legat de escapada romantica la Paris cu roscata.

Mai multe, pe wowbiz.ro.

BIANCA DRAGUSANU. Din cate se pare, certurile si discutiile pe care Victor si Bianca le tot aveau in ultima perioada l-au facut pe prezentator sa anticipeze ca sotia lui ar urma sa faca un gest "necugetat".

BIANCA DRAGUSANU. Sursele WOWbiz.ro spun ca Victor, asa cum prevede norii si vremea rea seara de seara la Pro TV, a facut acelasi lucru si cu plecarea sotiei lui la Paris cu "Printul".

BIANCA DRAGUSANU. Acord cu Slav

BIANCA DRAGUSANU. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au căzut de comun acord asupra încheierii mariajului în acest moment al existenţei lor ca şi cuplu, dar au pus la punct toate detaliile în vederea desfacerii lui. Din surse sigure, viitorii foşti soţi au avut deja discuţiile preliminare cu avocaţii, au adunat toate actele necesare şi şi-au făcut programare la notar.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au ales pentru finalul căsătoriei lor o zi de marţi, în care unul dintre cele trei ceasuri rele va fi chiar divorţul, scrie spynews.ro.

BIANCA DRAGUSANU
. Căsătorie cu năbădăi

BIANCA DRAGUSANU. Relaţia dintre cei  s-a poticnit de multe ori înainte de a se rupe definitiv... Deşi erau căsătoriţi la Starea Civilă, cei doi au fost la un pas să anuleze cununia religioasă cu doar o săptămână înainte, din cauza reproşurilor şi crizelor de gelozie legate de fostele lor iubiri.

Şi-au promis că vor trece peste toate şi au mers la altar. Câteva zile mai târziu, Bianca a descoperit în telefonul proaspătului ei soţ mesaje de la Anda Adam, fosta lui iubită. Nu a trecut mult şi în casa lor s-a reinstalat scandalul şi s-a strigat din nou „divorţ”. Escapada Biancăi la Paris, unde a existat şi o cerere în căsătorie din partea lui Adrian Cristea, unul dintre principalele motive de scandal dintre ea şi Victor, a fost picătura care a umplut paharul.

BIANCA DRAGUSANU. Dacă în decursul relaţiei au cerut pe rând divorţul, întâi Bianca, apoi Victor, refuza invariabil de celălalt, de data aceasta, s-au pus de acord. S-a înâmplat în noaptea de miercuri spre joi, la ora trei, în maşina roşcatei, atunci când cei doi au avut prima întâlnire de la declanşarea scandalului.

BIANCA DRAGUSANU. E dragostea mea

BIANCA DRAGUSANU. Bianca Dragusanu a postat pe contul ei de Facebook o poza in care apare alaturi de o tanara frumoasa, cel mai probabil o buna prietena, despre care scrie ca este "dragostea mea".

In doar cateva ore, poza a primit peste 5.000 de LIKE-uri din partea fanilor, care nu ezita insa sa o critice pe Bianca pentru ca l-a inselat pe sotul ei, Victor Slav.

BIANCA DRAGUSANU. Dovezile infidelităţii 

BIANCA DRAGUSANU. Victor Slav a a vrut sa aiba dovezi ale infidelitatii sotiei sale si a pus un detectiv particular pe urmele Biancai Dragusanu la Paris. Fotografiile cu escapada acesteia cu Adrian Cristea in Franta s-ar afla chiar in sertarul prezentatorului de la Pro TV, anunta WOWbiz.ro.

Victor Slav n-a fost la fel de luat prin surprindere de escapada Biancai la paris, alaturi de Adrian Cristea. Vedeta Pro TV ar fi contactat un detectiv particular pe care l-ar fi trimis cateva zile la Paris, iar el se pare ca i-ar fi adus inapoi o serie de imagini numai bune de dovedit adulterul!

BIANCA DRAGUSANU. Fotografiile din cate se pare nu arata nimic nou pentru Victor, nimic din ceea ce nu poate sa gaseasca pe Facebook-ul Biancai din perioada cand se iubea cu Cristea. Aceleasi imbratisari, sarutari si zambete de femeie maritata...

Ca pozele exista si lumea deja vorbeste despre ele asteptand sa apara undeva in afara sertarului lui Victor Slav pare sa fie un fapt.