MENIU

Aşa arăta în copilărie unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi de azi. Îl recunoşti?

Alex Velea este azi unul dintre cei mai în vogă cântăreţi din România. Vă imaginaţi, însă, cum arăta în copilărie? Iată o fotografie inedită, postată de Alex pe Internet, în urmă cu mai mult timp.

Alexandru Ionuţ Velea a debutat în muzică la vârsta de 19 ani, după ce a câştigat show-ul "Star Factory".

După această victorie, în 2004, Alex Velea primea propunerea de a colabora cu Anna Lesko pentru piesa "Nu mai am timp". Deşi piesa a avut succes, cântăreţul a cunoscut cu adevărat succesul abia în doi ani mai târziu, când a lansat împreună cu Anda Adam hitul "Selecta". Tot în 2006, Alex Velea îşi lansa primul album, "Yamasha", la care a lucrat cu Marius Moga, Smiley, Connect-R, Matteo şi Don Baxter.

Cele trei single-uri extrase de pe acest disc –"Yamasha", "Dragoste la prima vedere" şi "Doamna mea" – au devenit imediat extrem de populare, marcând începutul carierei lui Velea. Ulterior, în 2009, Alex Velea a lansat single-urile "Doar ea"şi "Secret", cel din urmă în colaborare cu Puya. În toamna aceluiaşi an, Alex a lansat, împreună cu Smiley şi Don Baxter, piesa "Cai verzi pe pereţi". Clipul acestuia, care a adunat peste 16 milioane de vizualizări pe YouTube în şase luni, a câştigat "Premiul pentru cel mai vizualizat videoclip pe YouTube", în cadrul primei ediţii "On Air Music Awards". În 2013, Alex a lansat, alături de Smiley, piesa "Dincolo de cuvinte", iar la finele lui 2014, clipul piesei "Defectul tău sunt eu", în care apare de iubita lui, Antonia.

Tot în 2014, Alex Velea a jucat în lungmetrajul "#Selfie", regizat de Cristina Iacob.

De atunci şi până în prezent, cântăreţul a mai lansat numeroase single-uri şi piese în colaborare cu alţi artişti.