MENIU

Angelina Jolie ar putea primi copilul vietnamez în trei luni

Actriţa Angelina Jolie ar trebui să beneficieze de o procedură accelerată pentru adopţia copilului pe care şi l-a ales deja dintr-un orfelinat din Vietman, care are patru sau cinci ani, a indicat un oficial vietnamez.

Jolie a început săptămâna trecută demersurile pentru a adopta un copil, la departamentul de adopţii internaţionale de la Ministerul de Justiţie din Vietnam .

"Ar trebui să primească copilul în trei luni, cu 30 de zile mai devreme decât într-o adopţie normală", a declarat directorul departamentului, Vu Duc Long.

Procedura a fost accelerată, pentru că actriţa a ales deja copilul atunci când a vizitat orfelinatul Tam Binh, aflat la periferia oraşului Ho Chi Minh-Ville, susţine oficialul.

Angelina Jolie şi partenerul ei, Brad Pitt, au vizitat repectivul orfelinat în noiembrie trecut şi, potrivit conducerii centrului de plasament, s-au jucat mai multe ore cu copiii.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au o fetiţă, Shiloh Nouvel, născută în mai 2006, în Namibia, dar şi alţi doi copii adoptaţi. Maddox, de cinci ani, a fost adoptat din Cambogia, în 2002, când Joile era căsătorită cu actorul Billy Bob Thornton, iar Zahara, de un an, din Etiopia, în 2005, pe vremea când actriţa nu era încă partenera lui Pitt. Acesta i-a adoptat pe cei doi, când a devenit iubitul actriţei.
Mai multe articole despre:
adopţie Angelina Jolie