MENIU

Andreea Bănică este mai zgărcită decât Dan Negru: A ajuns să cerșească haine

După 18 ani de carieră muzicală, Andreea Bănică se poate lăuda cu o adevărată avere. Este una din puținele cântărețe de la noi care a reușit să facă economii, dar mai ales au știut cum și când să facă investiții. Cu toate că este una dintre cele mai bogate artiste de la noi, Andreea este în topul celor mai zgărciți.

George Copos sau Dan Negru, cunoscuți drept cele mai zgârcite persoane din showbiz, sunt departe de Andreea Bănică. Artista nu numai că și-a făcut o faimă de „chitră”, calitate pe care apropiații susțin că a împrumutat-o de la soțul ei, Lucian Mitrea, dar nu scoate bani din buzunar nici măcar atunci când vine vorba despre propriul confort și propria-i imagine. Dovadă că, în timp ce alte vedete de talia ei sunt sunate de creatorii de modă sau de reprezentanții firmelor de accesorii, Andreea este cea care ia, personal, legătura cu ei pentru a-și reînnoi garderoba. Așa se face că, atunci când primește invitații la evenimentele mondene, Bănică nu merge degrabă la mall sau în magazinele de modă pentru a-și alege o ținută adecvată, ci pune mâna pe telefon și începe să sune la diverși designeri, scrie libertatea.ro.

 

Andreea Bănică le promite reclamă

Invocând pretextul că le va face reclamă și toți fotografii se vor înghesui să o fotografieze la eveniment, Andreea încearcă astfel să obțină rochii sau pantofi fără să achite un vreun leu. Este foarte adevărat că, Andreea este în centrul atenției atunci când iese la evenimente, deci reclama promisă este una reală, însă designerii români au început să nu-și mai dorească să lucreze în sistem barter. Așa se face că, după prima colaborare, mulți dintre ei nici nu-i mai răspund la telefon sau, în cazul în care o fac, îi transmit că nu au timp să-i realizeze nimic sau că nu au nimic pe stoc care să se cadreze cu evenimentul la care este invitată.

Sursa foto: libertatea.ro

Mai multe articole despre:
haine Andreea Bănică Dan Negru cerseste