MENIU

Andreea Antonescu suferă de o boală de care nu va scăpa toată viața

Andreea Antonescu

Andreea Antonescu sufera de ani buni de o afectiune a ochilor, de care foarte putini stiu. Vedeta are lentile de contact albastre, pe care le poarta pentru corectarea vederii, si nu pentru a arata mai bine. Din pacate, boala ei nu se poate vindeca.

Inca de la inceputurile sale pe piata muzicala, Andreea Antonescu a purtat lentile de contact de culoare albastra. Desi fanii erau convinsi ca solista a apelat la acest artificiu pentru ca isi dorea o alta nuanta a ochilor, decat aceea cu care a fost inzestrata de mama natura, iata ca lucrurile nu stau deloc asa.

Reporterii CANCAN.ro i-au aflat cel mai ascuns secret! Solista are mari probleme cu ochii si abia daca vede la distanta. Aflata zilele acestea la Calarasi, la fetivalul Flori de Mai, Andreea a sustinut un mini-recital. Pe tot parcursul acestuia, aproximativ 15 minute, solista s-a holbat la juriu, incercand sa-si dea seama cine sunt barbatii de acolo. “Recunosc, am probleme cu vederea de multa vreme. Nu vad prea bine la distanta. Pe timpul celor patru piese pe care le-am cantat, am incercat sa-mi dau seama daca in juriu este Pepe. Nu mi-e rusine sa recunosc, asta este situatia. Mereu am probleme de genul asta”, a declarat Andreea Antonescu pentru CANCAN.ro.

Mai multe articole despre:
Pepe Andreea Antonescu probleme cu vederea