MENIU

Anca Pandrea, mărturisiri-şoc! Care este adevăratul motiv pentru care a ajuns la spital

Anca Pandrea, mărturisiri-şoc! Care este adevăratul motiv pentru care a ajuns la spital

Revoltată de acuzaţiile din presă, via "surse medicale", că a fost internată în comă alcoolică şi că psihologul a trimis-o de urgenţă la psihiatru, Anca Pandrea reacţionează. Când va fi externată de la Spitalul Floreasca, iubita regretatului Iurie Darie îşi va publica dosarul medical şi va demonstra că toate acestea sunt pure invenţii.

Ieri, Anca Pandrea a primit şi diagnosticul. "Medicii mi-au zis că am o răceală foarte puternică şi veche care s-a agravat din cauza fumatului excesiv. Mi-au făcut tomografie la plămâni şi m-au avertizat că o vom scoate greu la capăt, dar că voi supravieţui. Sunt internată tot în salonul unde am fost mutată să pot respira cu masca de oxigen. Fetele din primul salon unde am stat spun că a plecat veselia şi că acum e prea linişte", a declarat, pentru "ring", Anca Pandrea.

În privinţa "diagnosticelor" din presă, Anca Pandrea precizează: "N-am fost nici la psiholog, nici la psihiatru şi nici nu mă voi duce vreodată. Sunt invenţii! Când mă voi simţi mai bine, voi publica toate documentele medicale şi rezultatele analizelor care probează adevărul. Voi lămuri şi povestea cu coma alcoolică".
 
Citeşte mai mult pe ziarulring.ro
Mai multe articole despre:
spital internată Anca Pandrea