MENIU

Adina Buzatu recunoaște: “Am găsit bărbatul care îmi place. Pentru el mă fac frumoasă!”

Stilista Adina Buzatu are o febleţe despre care a omis să vorbească până acum. Surprinsă zilele trecute de reporterii iClara.ro la Centrul de Estetică Hipocrat, Adina a povestit cum are grijă de corpul ei, dar şi cine este noul bărbat care i-a intrat în grații.

Specialiştii în frumuseţe de la Clinica Hipocrat au grijă de corpul Adinei Buzatu, vedeta punând aspectul fizic pe primul loc. Adina fregventează regulat acest centru de înfrumuseţare, unde zilele trecute s-a bucurat de un tratament cu CAPSULA SLIM ACTIVE.

Capsula Slim Active este o saună uscată, închisă, cu mai multe funcţii: raze infraroşii, cromoterapie şi vibromasaj. La acestea se adaugă meloterapia şi ventilaţia la nivelul fetei, care relaxează şi au efect antistres. În spectrul radiaţiilor, razele infraroşii se află la polul opus faţă de lumina ultravioletă care cauzează arsurile solare, fiind astfel non-agresive pentru organism.

Tratamentele la Capsulă Slim Active sunt o cură de relaxare, detoxifiere şi răsfăţ al simţurilor datorită îmbinării efectelor de saună cu cromoterapia, aromaterapia, meloterapia, ozonoterapia şi vibromasajul. "În fiecare zi mă pregătesc să fiu frumoasă în primul rând pentru mine. Mănânc foarte mult, îmi place să mănânc şi atunci trebuie să am multă grijă de corpul meu. Sunt mulţumită de cum arăt şi de tratamentele corporale pe care le fac la Estetică Hipocrat pentru că au rezultate eficiente”, a povestit Adina Buzatu pentru iClara.ro

Despre viaţă privată, Adina s-a ferit să vorbească până acum, dar de aseasta dată a recunoscut că este un bărbat care îi place, dar de care se pare că tot nu are noroc. “Trebuie de asemenea să va mărturisesc că am găsit un bărbat care îmi place...pentru el mă fac frumoasă (zâmbește). El s-a însă căsătorit de puţin timp. Este vorba de George Clooney", a încheiat Adina Buzatu.

Mai multe articole despre:
Adina Buzatu