MENIU

ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI. 1 iunie. Ce faci de ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI

ZIUA COPILULUI 2014. 1 iunie. Ce faci de ZIUA COPILULUI 2014

ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI. Google celebrează ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI cu un logo special. Ce să faci de ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI.

ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUICu ocazia Zilei Internationale a Copilului, Primaria Municipiului Bucuresti, prin directiile si institutiile din subordine, organizeaza in acest week-end o serie de evenimente dedicate celor mici.

Astfel, Centrul de Proiecte si Programe Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret ii invita pe copii la cea de a treia editie a „Festivalului Copiilor".

ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUIEvenimentul se desfasoara in perioada 30 mai – 1 iunie, in Parcul Herastrau (intrarea Charles de Gaulle), acolo unde copiii au parte de mai multe surprize: plimbări cu ponei, ascensiuni cu balonul, carusel, sfere plutitoare, barcutele cu radiocomanda, spectacole de dans şi muzică, desene pe asfalt, locuri de joacă gonflabile, concursuri de castele din nisip, animatori speciali (face-painting, clovni, împletituri de păr, eroii din poveşti), spectacolele de magie, dresaj canin şi teatru pentru copii si spatii de joaca special amenajate.

ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI Parada Elevilor va reuni în Piaţa Universităţii (platoul cu statui) peste 20.000 de elevi. Ei vor defila pe traseul : Bdul Regina Elisabeta – Calea Victoriei – Bdul Naţiunile Unite – Bdul Libertăţii – Piaţa Constituţiei.

ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI.   Defilarea se va finaliza cu un concert original susţinut de Smiley, Sore, Alex Velea şi Cabron, amfitrionul evenimentului fiind Pavel Batoş care a pregătit publicului un moment special alături de Smiley.

ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI Si in Parcul Cismigiu au loc o serie de manifestatii dedicate celor mici. La evenimentul „Cismigiul copiilor", organizat de ARCUB, intre orele 11.00- 21.00, atat copiii si adolescentii, cât şi adulţii care-i însoţesc, sunt invitaţi să petreacă această zi printre baloane, confetti, coifuri, trompete, clovni şi chipuri pictate şi să se bucure de o diversitate de spectacole, concerte, animaţie, jocuri şi concursuri.

ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUIPersonaje animate, mimi, cataligari, jongleri, clovni şi magicieni îi vor introduce pe cei mici într-o lume de poveste.

ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUICorabia piraţilor le va oferi copiilor sansa de a intra în pielea unor personaje mult îndrăgite, iar Ferma animalelor ii va împrieteni pe cei mici cu necuvântătoarele.

Mai multe pe b365.ro.