MENIU

VIRAL, Nicolae Robu se ceartă cu cei care râd de talentul său fotbalistic

Disputele lui Nicolae Robu, primarul Timişoarei, cu cei care ironizează clipurile video în care edilul se laudă cu prestaía sa ca fotbalist a ajuns la un nou nivel. Supărat că mai toţi cei care-i scriu fac haz de non-combatul adversarilor, Robu le-a dedicat "haterilor" o fază "antologică". Evident, n-a reuşit.  

Filmuleţul care a declanşat războiul lui Robu cu haterii a fost postat luni, pe pagina de facebook a ediului, cu mesajul "ASEARĂ, DIN NOU AM FOST GOLGHETER! DE DATA ASTA, DOAR CU 6 GOLURI MARCATE! DA, ȘASE! Ș-A-S-E ".

Faza care a atras un val de comentarii ironice sau chiar batjocoritoare este cea în care Nicolae Robu execută un penalty, portarul se face că se duce spre minge, dar nu o poate prinde, pentru ca apoi să facă un gest de neputinţă, ca şi cum execuţia ar fi fost una imparabilă. 

sursă: FB/Nicolae Robu

Vezi la secunda 1:54

Supărat că este ironizat, Nicolae Robu a postat o reuşită "imparabilă", însoţită de comentariul "GOL DEDICAT HATER-ILOR, HATER-ILOR CARE PRETIND CĂ GOLURILE MELE N-AR FI PE BUNE, CĂ ADVERSARII CU CARE JOC AR FACE FIGURAȚIE ÎN FAȚA MEA! PĂI CE SĂ FACĂ BIETUL PORTAR LA UN ASEMENEA ȘUT, OAMENI BUNI?!

Evident, rezultatul a fost exact contrariu, zeci de timişoreni au făcut haz de reuşita primarului, unul chiar sugerând că filmarea este trucată. 

Mai multe articole despre:
Nicolae Robu