MENIU

Vila unui om de afaceri de Argeş a fost spartă. Noi detalii din anchetă. Nu a fost răzbunare

Poliţiştii au reţinut un suspect în cazul jafului din casa omului de afaceri piteştean Ovidiu Cristescu. Individul este un infractor periculos, care ar fi dat mai multe spargeri în ţară şi străinătate. Pentru capturarea sibianului, în vârstă de 33 de ani, oamenii legii au cooperat cu autorităţile judiciare franceze.

Se pare că nu a fost vorba despre o răzbunare, ci despre un jaf ca multe altele din portofoliul sibianului. Dumitru Vasile Burcea a acţionat asemănător şi în Mangalia, cu doar două săptămâni înaintea operaţiunii din Piteşti. Cu mai multe luni în urmă el ar fi spart şi case din Franţa şi alte state europene. Victimele din judeţul Constanţa au fost chemate la Piteşti, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Violenţa din casa omului de afaceri din Argeş a fost extremă. Soţia acestuia este şi acum în comă după ce a fost lovită cu o bâtă în cap.

Soţul a fost şi el lovit de atacatorul mascat care avea două boxuri. El şi-a revenit însă în câteva zeci de minute şi a mers de urgenţă la spital cu soţia sa aflată în stare de inconştienţă. Agresorul a reuşit să fugă cu 5.000 de euro şi 7.000 de lei.


Suspectul a fost reţinut aseară pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Mai multe articole despre:
Argeş om de afaceri vilă