MENIU

Una dintre "FETELE DE LA PAGINA 5" a ajuns purtător de cuvânt al poliţiei clujene

Carmen-Livia Jucan
Carmen-Livia Jucan

Carmen-Livia Jucan, unul dintre purtătorii de cuvânt ai IPJ Cluj, a pozat în ipostaze provocatoare pentru o publicaţie naţională înainte de a deveni angajată a instituţiei.

În urmă cu 5 ani, Carmen-Livia Jucan devenea una dintre vedetele de-o zi ale ziarului Libertatea. Tânăra clujeancă apărea la acea vreme în paginile cotidianului, dar nu oriunde, ci la celebra "Pagina 5" - rampa de lansare a oricărei fete spre nebuloasa mondenă a Bucureştiului. Doar că aspiraţiile ei nu erau atât de profane: îşi dorea să fie...poliţistă. Ba, mai mult, să-i supună pe toţi purtătorii de chipiu: "Vreau să conduc într-o lume a bărbaţilor", spunea, sigură pe ea, Carmen-Livia pentru fanii cu testosteron ai publicaţiei, scrie citynews.ro

Cert este că, cinci ani mai târziu, clujeanca a demonstrat că e serioasă şi că n-a vorbit în zadar: a ajuns unul dintre purtătorii de cuvânt ai IPJ Cluj. Ca să parafrazăm titlul unei piese la modă: ne-a arătat că poate!

Reprezentanţii Poliţiei Cluj spun că tânăra a pozat înainte să fie admisă la Şcoala de Agenţi de Poliţie. În prezent se fac verificări şi urmează să se stabilească dacă şi ce măsuri se vor lua.