MENIU

Un fotbalist din Liga 1 a ajuns la spital, după ce a mâncat sarmale pentru prima dată

Fundaşul camerunez al echipei FC Botoşani, Michael Ngadeu Ngadjui de 24 de ani, a ajuns la spital cu hemoragie internă, el susţinând că problemele medicale au apărut după ce a mâncat pentru prima oară sarmale.

Fotbalistul a fost internat ieri seară la Unitatea Primiri Urgenţe Botoşani, cu hemoragie internă, iar, azi, a fost transportat la Iaşi pentru o colonoscopie, scrie oradeiasi.ro.

“La începutul săptămânii am mâncat pentru prima dată nişte sarmale. Am vrut să încerc şi eu această mâncare tradiţională românescă, dar nu mi-a plăcut deloc. Nu mai mănânc în viaţa mea sarmale! Nici antrenamente nu am putut face. M-am simţit din ce în ce mai rău, iar aseară am ajuns la Urgenţe”, a spus Ngadeu.

Preşedintele grupării botoşănene, Cornel Şfaiţer, a declarat azi că jucătorul camerunez a efectuat o endoscopie care nu a relevat probleme la stomac. El va fi transportat la Iaşi, unde maine dimineaţă va face mai multe analize. “Ngadeu a făcut astăzi (n.r. – vineri) o endoscopie şi nu are leziuni la nivelul stomacului. Ajungând la spital cu hemoragie, medicul ne-a recomandat să-l ducem la Iaşi pentru colonoscopie. Am vorbit la Iaşi, unde va ajunge după-amiază (n.r. – azi după-amaiză), iar sâmbătă va face un control amănunţit”, a explicat oficialul clubului din Botoşani.

Mai multe articole despre:
fotbalist FC Botoşani Michael Ngadeu Ngadjui