MENIU

Un cartier din Ploiești n-are curent de aproape de 24 de ore

Un cartier din Ploiești este de aproape 24 de ore fără curent electric, iar unii oameni au început să arunce alimentele stricate din frigidere. Furnitorul de nergie își ceres scuze și promite că în cel mai scurt timp va remedia complet defecțiunea, provocată de un incendiu la un post de transformare.  

Locuitorii cartierului Bariera București nu au fost alimentați nici în prezent cu energie electrică. Asta după ce marți, în jurul orei 11.30, un transformator electric situat pe Bulevardul Petrolului a luat foc, potrivit realitateadeprahova.net.

Inițial, Electrica Muntenia Nord a anunțat că situația va reveni la normal marți la ora 20:00, apoi la 0:00, dar nici acest termen nu a fost respectat.

Într-un comunicat emis miercuri dimineață, Electrica Muntenia Nord anunță că „echipele au lucrat toată noaptea la lumina reflectoarelor, iar în urma eforturilor susținute, au reușit la ora 03:37 să realimenteze o parte semnificativă a locurilor de consum afectate. Intervențiile echipelor de mentenanță vor continua până la alimentarea integrală a zonelor afectate”.

Detalii suplimentare citiți pe realitateadeprahova.net.

Mai multe articole despre:
Ploieşti