MENIU

Un MORT şi doi răniţi, într-un accident în care a fost implicată o AMBULANŢĂ, în Vâlcea UPDATE

<p>Trei persoane, rănite &icirc;ntr-un accident &icirc;n care a fost implicată o ambulanţă</p>

Trei persoane, respectiv șoferul și asistenta unei ambulanțe și un pacient transportat de autospeciala medicală, au fost rănite într-un accident produs, miercuri după-amiază, pe DN 7, în județul Vâlcea, primele informații arătând că ambulanța s-a ciocnit cu un autoturism. UPDATE: Pacienta din Ambulanţă a decedat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, Alina Teodorescu, pacienta aflată în ambulanța implicată în accidentul produs în localitatea vâlceană Golești a decedat.

Pacienta aflată în ambulanţa implicată în accidentul produs, miercuri după-amiază, pe DN 7, în judeţul Vâlcea, a decedat, urmând ca necropsia să stabilească dacă femeia, care avea 56 de ani, a murit în urma impactului sau din cauza bolii de care suferea.

Deocamdată nu se știe dacă femeia, în vârstă de 56 de ani, a murit din cauza accidentului sau ca urmare a bolii de care suferea, urmând ca medicii legiști să stabilească, în urma necropsiei, cauza morții.

Polițiștii rutieri au stabilit că accidentul în care a fost implicată ambulanța s-a produs în condițiile în care șoferul unui autoturism care circula dinspre Râmnicu Vâlcea către Pitești a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu autosanitara.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Vâclea, accidentul s-a produs pe DN 7, în localitatea Golești.

O ambulanţă în care se aflau șoferul, o asistentă medicală și un pacient s-a ciocnit cu un autoturism, în urma impactului toți cei trei ocupanți ai autospecialei fiind răniți.

Până la ora transmiterii acestei știri nu s-a stabilit modul în care s-a produs accidentul și nici cine este vinovat.

Traficul rutier pe DN 7, la Golești, se desfășoară cu restricții, polițiștii rutieri făcând măsurători la locul accidentului.

Mai multe articole despre:
accident răniţi ambulanţă