MENIU

Accidentul care a îngrozit România: trei morţi, doi răniţi

TRAGEDIE pe o şosea din Cluj: trei morţi, doi răniţi

Tragedie fără margini în județul Cluj. Trei adolescenți au murit în urma unui teribil accident de circulație petrecut în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 2:00, în localitatea clujeană Mănășturel, în apropiere de Dej.

Cinci tineri, toți cu vârsta cuprinsă între 15 și 20 de ani, se aflau într-un autoturism Renault Clio înmatriculat în județul Bistrița-Năsăud. Ieșiseră la un suc în Dej și se întorceau spre casă, când un câine le-a apărut în față și s-a produs nenorocirea.

Șoferul în vârstă de 20 de ani a încercat să-l evite, dar, din cauza vitezei prea mari, nu a mai putut controla mașina, a trecut printr-un parapet de pe marginea drumului și a plonjat în afara șoselei, căzând cu mașina de la înălțime și oprindu-se cu roțile în sus, scrie someseanul.ro.

Impactul violent a făcut ca autoturismul să se rostogolească de mai multe ori, iar apoi să se oprească cu roțile în sus. Doi dintre tineri au fost proiectați în afara autovehicului, la o distanță de peste 10 metri de mașină și au fost găsiți după minute bune de căutări, zona accidentului nefiind luminată.

Niciunul dintre cei doi nu a mai putut fi salvat, în ciuda eforturilor făcute de echipajele medicale.

Mai multe articole despre:
Cluj tragedie accident rutier