MENIU

Tragedie. O mamă şi copilul au murit într-un accident cumplit

<p>Comdamnat pentru că a ucis un om al străzi. Povestea tristă a lui karatistului Okey</p>

Șcene de coșmar pe DN1 C, acolo unde a avut loc un accident rutier, în localitatea clujeană Iclod. O mamă și copilașul ei au murit. Asta după ce șoferul mașinii în care se aflau a adormit la volan, a intrat pe contrasens și a izbit în plin un cap de pod. Șoferul este tatăl  copilului și soțul femeii.

Mai multe echipaje de pompieri, de la poliție și de la ambulanță sunt în aceste momente la locul accidentului. Medicii o resuscitează pe femeie și pe copil, scrie someseanul.ro.

Traficul rutier între Cluj-Napoca și Dej se desfășoară pe un singur sens, alternativ.

Din păcate, femeia de 33 de ani și copilașul de 4 ani au decedat. Familia era din Dej.

„Este vorba de un accident rutier, soldat cu decesul a două persoane. Din primele informații, un bărbat care conducea un autoturism pe direcția Cluj-Napoca-Gherla, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, soția și copilul acestuia au decedat”, a declarat pentru ZiarulClujean.ro Daniel Graur, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.”, a declarat pentru Someșeanul.ro Daniel Graur, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Mai multe articole despre:
moarte mamă fiică