MENIU

UPDATE: 600 de oameni evacuaţi de pe aeroportul Sibiu din cauza unui spray iritant (VIDEO)

UPDATE: Un spray lacrimogen a fost sursa mirosuului înţepător din cauza căruia aproape 400 de oameni au fost evacuaţi de pe Aeroportul Internaţional din Sibiu. „Nicio persoană nu are nevoie de îngrijiri medicale. După identificarea substanței, activitatea a fost reluată în aeroport”, a declarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt ISU pentru realitateadesibiu.net. Cinci curse au avuz întârziere și peste 600 de pasageri au fost afectați în urma incidentului.

După identificarea substanței, activitatea a fost reluata pe aeroport.

Spray-ul a fost găsit de către lucrătorii poliției transporturi Sibiu, într-un container, în care se colectează obiectele cu care nu se poate urca în avion.

Detalii suplimentare găsiţi aici.

Ştirea iniţială:

„Din primele informații, se pare că este vorba despre o substanță necunoscută emanată în Aeroport, fără victime. Intervine Detașamentul Sibiu cu autospeciale de intervenție pentru cercetarea și identificarea substanței”, a declarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt ISU Sibiu, pentru realitateadesibiu.net.

De asemenea, reprezentanții Aeroportului spun că pentru evitarea oricărei neplăceri s-a luat decizia evacuării terminalului de pasageri. În momentul de față nu a fost redirecționat niciun zbor.

sursă video: realitateadesibiu.net

Mai multe articole despre:
Sibiu