MENIU

Scandal monstru în PSD Argeş, Rădulescu "Mitralieră" printre demisionari

Deputatul "Mitralieră" Rădulescu, birou cu mobilă nouă: "Cea veche mirosea urât!"

Scandal monstru în PSD Argeş, după schimbarea şefului de la Finanţe Publice. Vicepreşedintele organizaţiei judeţene, Cătălin Rădulescu "Mitraliera" este unul dintre cei care şi-au aunţat, luni seară, demisia din funcţiile de partid, Totul a pornit de la anunţul făcut luni dimineaţă de liderul PSD Piteşti, Cristian Gentea, că demisionează din funcţie. 

Deputatul Cătălin Rădulescu a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PDS Argeş, luni. “Domnul preşedinte Valeca (n.r preşedintele PSD Argeş) nu dorește să promoveze oameni din organizația județeană. Urăște acest lucru, nu vrea să fie nimeni important la Bucureşti”, a spus Rãdulescu la şedinţa CEx al PSD Piteşti.

Parlamentarul se alătură mai multor lideri judeţeni care au ales să renunţe la funcţiile din PSD Argeş în formă de protest. Liderii judeţeni sunt revoltaţi după ce Lucreţiu Tudor, directorul de la Finanţele Publice Argeş a fost schimbat cu Dumitru Braia, adus de la Teleorman. Partidul s-a împărţit în două, după ce a sosit noua numire. Deputatul Rădulescu s-a solidarizat cu tabăra care îl susţinea pe Lucreţiu Tudor.

Toate detaliile pe Realitatea de Argeş!

Mai multe articole despre:
PSD catalin radulescu mitraliera