MENIU

Scandal cu îmbrânceli şi replici tăioase pe holurile Spitalului de Urgență Craiova (VIDEO)

O tânără din Craiova a depus pângere împotriva unor agenți ai firmei de pază care activează în Spitalul Județean de Urgență Craiova, pentru că ar fi lovit-o. 

Femei a povestit pentru GdS.ro că a mers la unitatea medicală ca să-și viziteze prietenul, care urma să fie supus unei intervenții chirurgicale, însă agenții de pază au început să o împingă, iar unul chiar a lovit-o peste mâini.

Incidentul a avut loc miercuri, la etajul patru al unității medicale. Tânăra își susține acuzațiile cu ajutorul unui filmuleț făcut cu telefonul mobil, în care se observă cum unul din agenții de pază o lovește de două ori peste mâna în care ține telefonul.  

 

Pe de altă parte, conducerea Spitalului de Urgență susţine că totul a plecat de la faptul că fata n-a înțeles că nu este oră de vizită și a început să facă scandal, moment în care paznicii spitalului au chemat echipa de intervenție.

Potri vit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, tânăra a formulat o plângere, iar polițiștii craioveni au început cercetările, ”urmând să fie dispuse măsurile legale”.

Mai multe articole despre:
scandal Craiova