MENIU

Remus Borza: Nu mă simt vinovat. Grindeanu a fost dat jos fără nicio justificare

Nu mă simt deloc vinovat că am votat împotriva moţiunii de cenzură. A spus deputatul ALDE, Remus Borza, în emisiunea Realitatea Românească. El crede în continuare că Guvernul Grindeanu a fost dat jos fără motiv şi că acesta şi-a făcut datoria faţă de ţară într-o perioadă grea. 

Remus Borza spune că Executivul Grindeanu a fost dat jos fără nicio justificare.

E un guvern care a excelat într-o perioada nu tocmai bună; vreo trei luni de zile a fost sub presiune, sub presiunea străzii. În conditii de stres, în conditii de presiune, totuși, guvernul ăsta și-a făcut datoria față de țară . Motivele reale, evident, nu poate să le știe decât domnul Dragnea, dar nu cred că sunt niște motive atât de serioase, care să fi justificat un gest extrem și până la urmă s-ar putea să fie chiar un gest sinucigaș, în ceea ce privește majoritatea parlamentară și în ceea ce privește posibilitatea de a da un nou premier și un nou guvern PSD-ALDE.

Borza subliniază că a votat împotriva moţiunii pentru că aşa i-a dictat conştiinţa.

Am crezut că așa este onest și așa e drept și am gândit că e mai bine politic, decât alții, care au ștate vechi în politică, de 20-27 de ani, pentru că, dacă ar fi căzut moțiunea, evident acea criză politică s-ar fi terminat acum două zile.”,,,