MENIU

Răsturnare de situație în cazul morții arhitectei Anca Petrescu. Ce spun medicii timișoreni

Medicii bucureșteni și timișoreni se ceart pe tema cauzei morții Ancăi Petrescu

Medicul legist dr. Gheorghe Alexandrescu susține că Anca Petrescu nu a murit din cauza accidentului de maşină, ci din cauza lipsei grave de igienă dinn spitalul timișorean în care, de fapt, putea să i se salveze viaţa. Medicii din Timișorara îl contrazic însă. 

Managerul Spitalului Judetean Timisoara, Iulius Juganaru respinge acuzatiile aduse de medicul legist de la Bucuresti care a declarat ca arhitecta Palatului Parlamentului, Anca Petrescu a murit din cauza infectiilor luate din timpul internarii la Timisoara, scrie opiniatimisoarei.ro

"Pacienta a fost cu multiple traumatisme cand a ajuns la noi la spital, a fost salvata la Timisoara, apoi a fost transferata la cererea ei la Bucuresti, era consienta, intr-o stare foarte buna, a plecat pe picioarele ei. A stat internata cam o luna la Bucuresti. Infectiile sunt in toata lumea, dar acuzatiile sunt nefondate si nu cred ca asta e cauza mortii. Nu cred ca putem fi noi acuzati. A plecat pe picioarele ei la Bucuresti", a declarat Iulius Juganaru.

Managerul Spitalului Judetean a mai spus ca fiica Ancai Petrescu l-a sunat pe medicul de la Timisoara care s-a ocupat de pacienta sa ii multumeasca pentru felul in care a tratat-o pe mama sa.

"Dupa deces, fiica l-a sunat pe medicul curant de la Timisoara si i-a spus ca regreta ca a transferat-o la Bucuresti pe mama ei, ca aici, la Timisoara, a fost bine tratata si medicii de aici si-au facut traba si au pus-o pe picioare", a mai spus directorul de la Judetean.

Juganaru mai spune ca Spitalul Judetean nu poate fi acuzat de decesul pacientei care a fost tratata exceptional la Timisoara.

Mai multe articole despre:
arhitectă Anca Petrescu iulius juganaru