MENIU

RADET a făcut anunţul! Un cartier din Bucureşti va rămane fără apă caldă şi căldură

<p>Ședința comandamentului energetic de iarnă &icirc;ncepe la ora 13:00</p>

Reprezentaţii RADET au anunţat că vor întrerupe temporar furnizarea apei calde și agentului termic pentru încălzire în zona Drumul Taberei, începând de luni, ora 00,00, ca urmare a lucrărilor care se efectuează pentru magistrala 5 de metrou.   

 "Vor fi afectați locatarii unui număr de 111 blocuri situate în perimetrul străzilor Sibiu, 1 Mai și Drumul Taberei (între intersecția cu strada Brașov și intersecția cu strada Sibiu). Reprezentanții constructorului estimează că lucrările vor avea un termen de execuție de maxim 24 de ore, astfel că serviciul de alimentare cu apă caldă și căldură va putea fi reluat, cel mai târziu marți, 22 noiembrie, ora 08,30", a informat regia, prin intermediul unui comunicat.

RADET își cere scuze consumatorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat și îi asigură că va urmări ca reluarea furnizării agentului termic să fie făcută în termenul anunțat de constructor. Clienții RADET pot solicita informații privind reluarea serviciului de alimentare cu apă caldă și căldură prin Dispeceratul de Urgență la numărul de telefon 031.9442.

De asemenea, bucureștenii pot consulta informațiile de pe site-ul public, www.radet.ro, unde, la secțiunea "Opriri", sunt anunțate în timp real opririle în furnizarea apei calde și ale agentului termic pentru încălzire.

Proiectul "Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei — Pantelimon" face parte din Proiectul Operațional Sectorial Transport (cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională). Beneficiar al proiectului este SC Metrorex SA, executantul lucrării fiind Asocierea SPA FCC Construction SA, Delta ACM 93 SRL, AB Construct SRL, prin societatea comercială VERTA — TEL SRL, a menționat sursa citată, conform Agerpres.